(Català) Allotjament Forums Anuncis Compartir cotxe/Compartir coche

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Miriam 2 months, 3 weeks ago.

 • Author
  Posts
 • #45676 Reply

  Jordi Torras
  Keymaster

  En aquest espai pots anunciar que vols compartir cotxe per desplaçar-te a UManresa. El teu anunci estarà vigent durant 3 mesos. Passat aquest temps es borrarà i hauràs de tornar a publicar l’anunci si encara no s’ha satisfet la teva demanda.

  ***

  En este espacio puedes anunciar que quieres compartir coche para desplazarte a UManresa. Tu anuncio estará vigente durante 3 meses. Pasado este tiempo se borrará y deberás volver a publicar el anuncio si aún no se ha satisfecho tu demanda.

 • #45695 Reply

  Carla

  Hola! Visc a Moià i necessito cotxe per anar a la FUB dimarts i dijous entre les 9h-10h i tornar a les 18.30. Hores es poden ajustar. Gràcies!

 • #45696 Reply

  Laura

  Hola a tothom!! Busco estudiants de torn de matí, per compartir cotxe de Barcelona a Manresa!! Si algú està interessat que contacti amb mi! Moltes gràcies!

  WhatsApp: 645725758

  Laura

 • #45699 Reply

  Claudia

  Soc alumne de primer any de protesis dental, cursaré de tarda i soc de vilafranca, algu dels voltants que vulgui compartir cotxe?

 • #45712 Reply

  Miriam

  Hola! Visc a Barcelona i estic buscant a algú que tingui cotxe per compartir despeses. Interesats deixo el numero! Gràcies!

  668582922

Reply To: Compartir cotxe/Compartir coche
Your information: